EXCLUSIV  Vestea aşteptată de corporatiştii din Pipera. Dan Cristian Popescu: E inadmisibil ce se întâmplă acum. Asta vom face

skytower-1024x690
skytower-1024x690

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit despre proiectele dedicate zonei Barbu Văcărescu - Pipera.

Într-un interviu acordat DC News, viceprimarul Dan Cristian Popescu a explicat care sunt investiţiile în infrastructură care vor fi realizate în zona Barbu Văcărescu - Pipera, acolo unde, în ultimii ani, numeroase companii şi corporaţii şi-au deschis sedii de birouri, iar infrastructura de transport nu mai face faţă numărului foarte mare de oameni care merg acolo la serviciu. 

"Barbu Văcărescu cred că este viitorul centru al Bucureştiului. Acolo, administraţia nu se ridică la ştacheta pe care au ridicat-o investitorii privaţi. Avem zona Pipera care este supraaglomerată şi acolo avem mai multe proiecte: unul este preluarea staţiei de metrou de la Ministerul Transporturilor şi refacerea acesteia într-o staţie modernă care să permită utilizarea de către cei 60.000 de cetăţeni care o tranzitează zilnic în condiţii civilizate.

E o staţie de capăt, făcută în anii 80 când era folosită de o mie de oameni, acum e folosită de 60.000. Este coada până afară; e inadmisibil să ţii acei oameni în aceste condiţii pentru că nici nu au cu ce să ajungă. E o zonă foarte aglomerată, iar metroul e singura variantă viabilă", a explicat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel