Veste teribilă pentru prințul Paul și Remus Truică

Procurorii au decis să investigheze retrocedarea celor aproape 47 de hectare de pădure şi teren pe care prinţul Paul de România le-a obţinut în 2006 în Snagov după ce s-a descoperit că sunt documente care arată că acel teren n-ar fi fost niciodată al Casei Regale, şi totuşi o instanţă de judecată a stabilit contrariul.

Între timp, mare parte din teren a fost vândută de nepotul lui Carol al II-lea mai multor persoane, printre care şi lui Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, informează România TV.

În octombrie anul trecut, DNA a început urmărirea penală pentru cea mai mare restituire ilegală de pădure din România ultimilor 25 de ani. Paguba - 300 de milioane de euro. 43 de mii de hectare de pădure, de două ori suprafaţa Capitalei, ar fi ajuns ilegal la urmaşii familiei Ghika, cu ajutorul actelor falsificate şi cu complicitatea justiţiei. Încrengătura ajunge până în Parlament: sunt vizaţi vicepreşedintele Senatului, Viorel Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam şi senatorul Ilie Sârbu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel