Veste importantă despre copilul operat fără acordul mamei

[] []

27 mai 2015 / 14:48
Salveaza PDF Comentarii

Starea copilul care a fost operat, marți, la ochi, fără acordul mamei este bună, anunță medicul Monica Pop.

”Noutăți îmbucurătoare în cazul copilului fără acte rănit la ochi și internat la Spitalul de Urgențe Oftalmologice: în urma tratamentului complex, local (specific, la ochi) și general (perfuzii cu antibiotice în asociație), se înregistrează o ameliorare a stării ochiului afectat. Acum noi, medicii, sperăm la mai mult”, susține Prof. Dr. Monica Pop într-un comunicat de presă.

Un caz șocant s-a petrecut la Spitalul de Urgențe Oftalmologice București. Un copil de 7 ani a venit singur, duminică, într-o stare foarte gravă. Înțepat cu o sârmă în ochi, copilul era în pericol să-și piardă vederea.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant la Oftalmologie: Copil operat fără acordul mamei

Tatăl copilului este în închisoare, pentru crimă, iar copilul este crescut de o mătușă, soră a mamei. Mama se află în Spania, iar copilul nu are certificat de naștere, deci nici CNP. Contactată telefonic, mama a refuzat internarea și tratamentul copilului!

Spitalul deține matrerialele necesare pentru tratament, care însă este deosebit de costisitor, iar Casa de Asigurari nu acopera suma, deoarece copilul "nu există". A fost internat totuși, cu orice risc, de către prof. Dr. Monica Pop, pentru a încerca salvarea ochiului și în măsura posibilului, a vederii acestui copil.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28