Veste bună pentru SUA. Uraganul Irene a scăzut în intensitate

irene
irene

Uraganul Irene, care ameninţă coasta de est a Statelor Unite, a scăzut în intensitate, retrogradând la categoria 1 pe scara Saffir-Simpson, care are cinci niveluri.

La ora 09.00 GMT (12.00 ora României), centrul uraganului Irene se afla la 55 de kilometri de Cap Lookout, în North Carolina, fiind însoţit de rafale de vânt cu viteza de 150 de kilometri pe oră, potrivit Centrului Național pentru Uragane( NHC), cu sediul la Miami.

Aeroporturile din New York vor fi închise sâmbătă începând de la prânz (19.00 ora României) pentru toate avioanele care urmau să sosească în acest oraş, au anunţat vineri seara autorităţile aeroportuare.

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat vineri evacuarea a peste 250.000 de persoane care locuiesc în zona inundabilă a oraşului, o decizie fără precedent.Toate transporturile în comun vor fi suspendate la New York începând de sâmbătă, ora 12.00 (19.00 ora României).

Citește și: Lufthansa îşi anulează zborurile către New York, Boston şi Philadelphia

Primarul New York-ului a ordonat evacuarea a sute de mii de locuitori, din cauza apropierii Uraganului Irene SUA: Stare de urgenţă la New York înainte de sosirea uraganului Irene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel