Verighetele, criterii de alegere

Verigheta
Verigheta

În momentul în care vă decideți să vă cumpărați verighete este bine să țineți cont de câteva condiții pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită și nu va fi nevoie să le returnați și să le înlocuiți. 

Materialul – metalul din care sunt confecționate verighetele este foarte important datorită aspectului, texturii culorii și prețului. De regulă, mirii optează pentru verighete din aur galben sau alb, dar și aurul roz este la mare căutare. De asemenea, puteți alege o pereche de verighete din argint, care vor arăta la fel de bine, dar vor avea un preț cu mult mai mic sau din platină. Nu este obligatoriu să vă cumpărați verighete confecționate dintr-un metal prețios, dar este indicat să alegeți un metal care să nu oxideze.


Aspect – verighetele au un impact estetic major, fapt pentru care trebuie să manifestați o atenție deosebită față de aspectul lor. Puteți opta pentru un design simplu al celor două verighete sau pentru unul mai complex, cu pietre prețioase sau combinații de metale. De asemenea, verighetele pot fi identice pentru ambii soți sau pot fi diferite, în funcție de preferințele fiecăruia.


Gravura – este un element cu o simbolică aparte. Foarte multe cupluri aleg să graveze numele partenerului în interiorul verighetelor sau data nunții.


Preț – în funcție de metal, pietre aplicate sau greutate, prețul unui set de verightete poate varia de la foarte convenabil, până la exorbitant. Există verighete cu un preț foarte mic, de circa 1500 de lei, dar și verighete foarte scumpe care depășec ordinul zecilor de mii de euro. Important este să găsiți un echilibru între preț, calitate și preferințe estetice. Atenție, mai scump, nu înseamnă mai frumos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel