Vergil Chițac-Georgică Severin, schimb de replici la Antena 3. "Iertați-mă, disciplină aveți în unitățile militare"

Vergil Chițac a fost ținta lui Traian Băsescu de când și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța, susținut de PNL. Fostul președinte a declarat că a modificat statutul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" special pentru Vergil Chițac, când l-a avansat, amiral, fapt contrazis de candidatul PNL. Vergil Chițac a intrat într-un conflict în direct, joi, cu senatorul PSD Georgică Severin. 

Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" special pentru Vergil Chițac - See more at: http://www.dcnews.ro/raspuns-pentru-traian-basescu-dupa-un-atac-dur_499805.html#sthash.93qAYfXy.dpuf

VEZI AICI MAI MULT CU PRIVIRE LA DISPUTA DINTRE TRAIAN BĂSESCU ȘI VIRGIL CHIȚAC

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, de joi, senatorul PSD Georgică Severin i-a spus lui Vergil Chițac că el nu a uitat că și-a anunțat candidatura în timp ce era ofițer activ.

"Nu mi se pare normal ca un ofițer activ să încalce legea și să-și anunțe intenția de a candida", a spus senatorul PSD. Vergil Chițac a răspuns că și-a anunțat intenția de a candida, nu sub auspiciile unui partid, ci lua în calcul să candideze și independent. Georgică Severin i-a atras atenția, tranșant, că legea e foarte clară și că nu ar fi trebuit să-și anunțe intrarea în politică atât timp cât era în exercițiu, iar Vergil Chițac a făcut apel "la o disciplină a discuției".

"Iertați-mă, disciplină aveți în unitățile militare", a replicat liderul PSD. Vergil Chițac a explicat: "Problema este ca în momentul în care-ți depui candidatura să nu fii cadru activ". Candidatul PNL a fost trecut în rezervă în ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel