Vergil Chițac-Georgică Severin, schimb de replici la Antena 3. "Iertați-mă, disciplină aveți în unitățile militare"

Vergil Chițac a fost ținta lui Traian Băsescu de când și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța, susținut de PNL. Fostul președinte a declarat că a modificat statutul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" special pentru Vergil Chițac, când l-a avansat, amiral, fapt contrazis de candidatul PNL. Vergil Chițac a intrat într-un conflict în direct, joi, cu senatorul PSD Georgică Severin. 

Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" special pentru Vergil Chițac - See more at: http://www.dcnews.ro/raspuns-pentru-traian-basescu-dupa-un-atac-dur_499805.html#sthash.93qAYfXy.dpuf

VEZI AICI MAI MULT CU PRIVIRE LA DISPUTA DINTRE TRAIAN BĂSESCU ȘI VIRGIL CHIȚAC

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, de joi, senatorul PSD Georgică Severin i-a spus lui Vergil Chițac că el nu a uitat că și-a anunțat candidatura în timp ce era ofițer activ.

"Nu mi se pare normal ca un ofițer activ să încalce legea și să-și anunțe intenția de a candida", a spus senatorul PSD. Vergil Chițac a răspuns că și-a anunțat intenția de a candida, nu sub auspiciile unui partid, ci lua în calcul să candideze și independent. Georgică Severin i-a atras atenția, tranșant, că legea e foarte clară și că nu ar fi trebuit să-și anunțe intrarea în politică atât timp cât era în exercițiu, iar Vergil Chițac a făcut apel "la o disciplină a discuției".

"Iertați-mă, disciplină aveți în unitățile militare", a replicat liderul PSD. Vergil Chițac a explicat: "Problema este ca în momentul în care-ți depui candidatura să nu fii cadru activ". Candidatul PNL a fost trecut în rezervă în ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel