Răspuns pentru Traian Băsescu, după un atac dur

Fostul președinte Traian Băsescu a încercat un atac. Unul care pare că a eșuat odată cu răspunsul primit de la Vergil Chițac. 

Traian Băsescu a spus, potrivit presei locale din Constanța, că a modificat statutul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" special pentru Vergil Chițac: "Când l-am avansat amiral, special pentru el în CSAT am modificat statutul Academiei Navale, care avea funcție maximă căpitan de rangul I. Am modificat statutul Academiei Navale făcând funcția de comandant al Academiei pentru amiral cu două stele și aș fi vrut să o ia și pe o doua". 

Vergil Chițac a aflat despre declarațiile lui Traian Băsescu și a explicat pentru sursa citată că statutul a fost schimbat pe vremea fostului rector: "Comandatul dinaintea mea, Dan Vasile Hăulică, a plecat amiral. Într-adevăr, funcția, la un moment dat, a fost de comandant de rangul I, și în CSAT s-a făcut de amiral, ca dovadă că pe Dan Vasile Hăulică l-a avansat amiral și, când a plecat din comanda Academiei, era amiral. Când am venit eu, funcția era deja de amiral, și nu cu două stele, ci cu o stea. A rămas amiral cu o stea, acesta este motivul pentru care am rămas cu o stea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel