Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele șase semne din zodiac

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Venus intră în semnul Leului pe 5 iunie! Ce le așteaptă pe ultimele șase semne din zodiac? 

De pe 5 iunie, Venus o să iasă din Rac, semnul cunoscut pentru blândețe și sensibilitate și va intra în cel flamboaiant al Leului. Acest tranzit o să dureze până la 9 octombrie.

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, a pasiunii, a esteticului și a iubirii. Totuși, trebuie să amintim și de faptul că Venus este și planeta banilor. De cele mai multe ori, putem afirma și că dragostea trece prin stomac.

Odată cu tranzitul lui Venus în Leu, putem să avem și o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, ne dorim să ieșim în văzul lumii, să strălucim, să fim văzuți, observați, admirați. Să dansăm, să ne lăudăm cu ținutele noastre și să întoarcem toate privirile.

Mai mult decât atât, putem fi martorii unei explozii de energie, dorință și înflăcărare. Avem nevoie să strălucim!

Venus este cea care își dorește să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă, cât și celorlalți.

Totuși, nu o să fie un tranzit simplu, fiindcă Venus va retrograda în același semn al Leului, în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Acest tranzit îți priește! Ba chiar o să îți placă de minune. În primul rând, nu trebuie să omitem faptul că Venus este guvernatoarea ta, intră într-un semn care îți priește, dar și într-o casă în care se simte bine, a 11-a. 

De fapt, în această vară, nu prea o să știi de tine. Mai ales că Venus o să și retrogradeze, ai grijă la inimile pe care le poți frânge, mai ales din mediul prietenilor. Vezi cine se îndrăgostește de tine sau pe cine pui tu ochii.

Totuși, nu îți face planuri prea repede cu anumite persoane. Dacă ai cunoscut pe cineva și ți se pare că este perfect, ai face bine să nu te grăbești. Până în octombrie, este foarte important să oferi șanse, dar și să testezi terenul, nu să prezinți pe cineva tuturor, din prima.

Ești încurajat să ieși, să te distrezi și să cunoști oameni noi. Între 23 iulie și 4 septembrie, ai grijă în ce fel de relații intri. Dacă grăbești lucrurile, nu e de bine. Pentru că, odată cu tranzitul lui Venus în Leu, te poți îndrăgosti de narcisiști. Alege mai mult cu mintea.

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/venus-in-leu-de-pe-5-iunie-previziuni-pentru-ultimele-sase-semne-din-zodiac_5960.html?fbclid=IwAR3_vxV7U9PHgl7tBu9fEMK1R-O0d-gFVPTgrneqJiqk-28CTuSp5EzaBVY 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel