Vela, vizită neanunţată la un inspectorat de poliţie. Ce a găsit: Au fost foarte surprinși

Vela depunere juramant Berbeceanu  Foto: Crișan Andreescu
Vela depunere juramant Berbeceanu Foto: Crișan Andreescu

Marcel Vela a făcut o vizită neanunţată la un inspectorat judeţean de poliţie. Ministrul de Interne a povestit ce a găsit. 

"Astăzi, aflându-mă în deplasare în teritoriu, am făcut o vizită neanunțată la Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara si la Dispeceratul pentru situații de urgență al județului Hunedoara.

Am vrut să-i cunosc, astfel, pe oamenii care au grijă de acest județ, să-i văd la lucru și să le arăt că sunt cu adevărat aproape de ei. Nu m-am dus să controlez, ci dimpotrivă să-i încurajez! Au fost foarte surprinși de prezența mea printre ei, dar într-un fel am simțit că aveau nevoie să știe că nouă ne pasă! Iar eu sunt unul dintre cei care chiar îmi pasă, cu atât mai mult cu cât am văzut pe chipurile colegilor mei preocuparea, implicarea, dar și grija pentru cei în slujba cărora se află.

Și chiar dacă era vineri după-amiază, un moment în care pentru cei mai mulți dintre noi începe weekendul, în inspectorat lumea era la lucru. Am certitudinea că aceeași atmosferă aș fi găsit-o în oricare altă structură a ministerului meu, pentru că acesta este spiritul echipei MAI! Vreau să le transmit astăzi tuturor colegilor mei mulțumiri pentru modul profesionist în care își fac datoria față de țară și față de români! Vă salut cu respect!", a scris Macel Vela pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel