Vedeta populară, 11 noiembrie 2018. PREMIERĂ la TVR1

Facebook / Vedeta populară
Facebook / Vedeta populară

Duminică, va avea loc o premieră în concursul prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1.

VEDETA POPULARĂ, 11 noiembrie 2018. Premieră pentru concursul prezentat de Iuliana Tudor duminica aceasta la TVR 1: un fost concurent se întoarce la „Vedeta Populară”. Participarea la concurs l-a ajutat să descopere adevăratul folclor din zona în care s-a născut. El se va lupta cu alţi patru concurenţi pentru al cincilea loc în semifinală.

VEDETA POPULARĂ, 11 noiembrie 2018. Prin urmare, în această seară, de la ora 21.00, Iuliana Tudor prezintă patru concurenţi noi şi unul pe care l-am mai văzut în cadrul emisiunii. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Toți îşi doresc să ajungă un nume cu rezonanţă în folclor, dar numai unul va reuşi să se impună şi să continue competiţia.

VEDETA POPULARĂ, 11 noiembrie 2018. Primul sezon Vedeta populară, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1, s-a desfăşurat între 22 octombrie şi 31 decembrie 2017. Alexandra Chira, în vârstă de 19 ani, din judetul Sălaj, este concurenta care a câştigat prima ediţie a talent show-ului Vedeta populară de la TVR 1.

VEDETA POPULARĂ, 11 noiembrie 2018. Ediţia cu numărul cinci Vedeta populară este la TVR 1 duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel