Vedetă Antena 3: Când am aflat că voi fi mămică...

Ela Crăciun
Ela Crăciun

Ela Crăciun, îndrăgita jurnalistă de la emisiunea “Numai de bine”, difuzată pe Antena 3, a vorbit pentru DC News despre cel mai frumos rol din viața sa – rolul de mămică. Ela Crăciun are doi copii, iar de când a devenit părinte, și-a hrănit nevoia și interesul pentru un stil de viață echilibrat, pentru fiecare pas care contribuie la evoluția și educația sănătoasă a celor mici.

Îndrăgita vedeta de la Antena 3 ne-a vorbit despre hidratarea celor mici, un lucru extrem de important în dezvoltarea copiilor.

"Când am aflat că voi fi mămică, pe lângă marea bucurie, am simțit că trebuie să îmi fac temeinic temele. Am vrut să am toate informațiile pentru a ști tot ce este necesar pentru sănătatea micuților mei. Poate e defect profesional. Atât pentru Alex, cât și pentru Alesia am vorbit mereu cu pediatrul și am avut grijă de alimentația copiilor mei din prima clipă. Știu cât de importantă este apa pentru organismul nostru și am avut mereu grijă ca niciun suc să nu înlocuiască cel mai important lichid. Important este să ne creăm și să întreținem obiceiuri sănătoase", a spus Ela Crăciun pentru DC News.

Întrebată ce fel de apă le dă copiilor să bea, jurnalista a zis: "Le dau micuților apă plată. În primele luni de viață o fierbeam, după un an am folosit apă plată îmbuteliată".

La întrebarea "Ce sfat aveți pentru mămicile care nu își hidratează suficient copiii?", Ela Crăciun a răspuns: "Evit să dau sfaturi. În acest caz, doctorii pot da sfaturi importante. Vă pot spune din nou că o viață sănătoasă și echilibrată înseamnă, de fapt, o viață frumoasă. Obiceiurile bune implică puțină atenție și muncă din partea noastră, dar merită".

Dacă vreți să aflați mai multe lucruri despre lucruri care conduc la un stil e viață sănătos, puteți da click pe blogul personal al jurnalistei Ela Crăciun.

Conferință "HIDRATAREA COPIILOR PE TIMPUL VERII"

Pentru a afla mai multe despre hidratarea copiilor, vă invităm joi la Teatrul Țăndărică, la ora 18.00. În cadrul conferinţei, mămicile vor primi sfaturi utile de la Dr. Maria Eremia - medic pediatru, dar şi de la Ela Crăciun - mămică și prezentator al știrilor de weekend de la Antena 3. Realizată în parteneriat cu Revista Pap Tot, această seară este dedicată exclusiv părinţilor. Veţi avea parte de momente de răsfăţ, teme interesante de discuţie și cadouri surpriză. Pentru confirmare vă rugăm să trimiteţi un e-mail cu numele si numărul de telefon la adresa [email protected]. Accesul este liber!

Ela Crăciun, mesaj pentru mămici

Ela Crăciun are și un mesaj pentru mămicile care vor să aibă mai multe lucruri despre hidratarea copiilor pe timpul verii.

"Sănătatea este cel mai de preț lucru. Mai ales când este vorba despre copiii noștri. Mămicile vor afla multe lucruri utile și la îndemână. Lucruri simple, dar care dacă sunt integrate în viața noastră de zi cu zi înseamnă un stil de viață armonios. Mai mult zâmbet!", ne-a mai spus Ela Crăciun.

VEZI ȘI: Cum puteți obține o întâlnire cu o vedetă ÎNDRĂGITĂ de la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel