Vaticanul: OTV nu emite din Vatican. Diaconescu nu stă aici

Dan_Diaconescu_01
Dan_Diaconescu_01

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, a declarat că OTV nu emite dintr-o "biserică a Vaticanului". În plus, precizează că Dan Diaconescu nici măcar nu stă acolo și toate informațiile sunt false și nefondate.  

[caption id="attachment_379491" align="alignleft" width="310"] Surdsa foto: libertatea.ro[/caption] Răspunsul a fost trimis Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.

Diaconescu declara in 7 octombrie, pentu paginademedia.ro, că a obținut o licență TV. Tot el spune că sediul televiziunii este într-o clădire a Vaticanului. Dan Diaconescu spune că "este un fel de biserică", unde la parter are 500 de metri. A completat că doar emisiunea lui se va realiza în Italia și un punct de lucru al OTV va fi în București.

"Afirmațiile din mass-media din România conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obținut licența de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o "biserică a Vaticanului" și rezidența în Vatican a lui Diaconescu însuși sunt absolut false și nefondate", afirma Pr. Federico Lombardi, directorul Biroului de presa al Sfântului Scaun, într-o declarație trimisă Pr. Francisc Dobos, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Româno-Catolice de București, potrivit HotNews.

Pr. Federico Lombardi a precizat că "singurele transmisiuni tv difuzate din Vatican sunt cele ale Centrului de Televiziune Vatican", iar "rezidența în Statul Cetății Vaticanului este acordată numai unui număr foarte redus de persoane- ecleziastici sau laici- datorită serviciului lor pentru Sfântul Scaun sau Statul Cetății Vaticanului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel