Vasluian MORT în încercarea de a-și salva vecinii. Mama: Când a auzit că-i foc, s-a dus să ajute

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Tragedie fără margini în Vaslui. Un bărbat de 35 de ani, tată a două fetițe, a murit electrocutat, în încercarea de a-și salva vecinii dintr-un incendiu.  

Înainte de miezul nopții de luni spre marți, un incendiu devastator a izbucnit la o locuință din Vaslui. Proprietarii și fiicele lor în vârstă de 3 ani dormeau. Tatăl a simțit miros de fum și a acționat să-și salveze familia. 

Simultan, un vecin a aflat de incendiu în urma unui apel telefonic și a plecat repede să ajute. Flăcările au topit firele electrice și, o parte dintre ele au căzut pe gard. Vecinul salvator a pus mâinile fără să știe și a fost izbit la pământ. 

Din păcate, a murit electrocutat. 

Mama tânărului de 35 de ani a povestit că  „a fost ziua la munca, era obosit. A sunat cineva şi l-a anuntat că arde casa vecinului Ghiur. M-a anuntat că se duce. Când a auzit că-i foc, s-a dus să ajute. L-am rugat să fie atent, apoi m-am dus dupa el. O femeie mi-a spus să sun repede la 112. Cand m-am dus…Doamne, băiatul meu era la pământ. Nu stiu ce s-a întâmplat. Şi o femeie s-a curentat acolo. Şi eu era să mă curentez cand am trecut. Casa ardea. Nu e suferință mai mare! Copilul meu nu se mai întoarce înapoi! Un copil bun, cel mai bun”, a declarat mama tânărului, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel