Urmărește emisiunea live


Vaslui: Un nou caz sexual zguduie județul

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat anchete în cazul unui copil de 11 ani, din comuna vasluiană Micleşti, care a fost supus la perversiuni sexuale de doi adolescenţi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, care au şi filmat cele întâmplate, informează Agerpres.

Copilul a mers la cumpărături la un magazin sătesc, iar la întoarcerea spre casă a fost lovit de cei doi agresori şi obligat să meargă într-o şură, unde a fost supus la perversiuni sexuale. 'Există o sesizare din partea mamei victimei. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz, cercetările fiind coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Conducerea ISJ a declarat că minorul agresat va beneficia de consiliere psihologică. 'Am trmis la faţa locului o echipă de reprezentanţi ai instituţiei şi am luat legătura cu cei de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, pentru că acest copil are nevoie urgent de ajutor', a declarat inspectorul general şcolar, prof. Gabriela Plăcintă.

[citeste si]

Reprezentanţii DGASPC susţin că victima are nevoie imediat de consiliere, dar se impun şi măsuri pentru conştientizarea familiilor agresorilor, având în vedere că cei doi adolescenţi sunt recunoscuţi pentru comportamentul antisocial.

'Victima are parte de suportul familiei, neimpunându-se scoaterea sa din mediul familial. Va beneficia de tot sprijinul nostru. Vom discuta, de asemenea, cu asistentul social, cu poliţiştii, cu primarul, pentru realizarea unor acţiuni de conştientizare a familiilor celor doi agresori, pentru ca asemenea fapte reprobabile să nu se mai repete', a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel