Vaslui: Primarul Vasile Pavăl le cere directorilor de şcoli să asigure căldură în clase pentru elevi

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, le-a cerut directorilor de şcoli să asigure căldura în clase pentru elevi, după ce a primit reclamaţii de la părinţi că în anumite unităţi de învăţământ temperaturile nu sunt cele corespunzătoare.

Edilul-şef a spus că a mers personal, în ultima perioadă, în anumite şcoli, pentru a vedea dacă agentul termic este asigurat pentru confortul elevilor. 'Eu le-am spus directorilor să se asigure că centralele funcţionează şi să nu furnizeze mai puţină căldură, sub pretextul că fac economie.

Să asigure în şcoli temperaturile optime pentru desfăşurarea actului de educaţie. Nu cred că este normal să fie nevoie să mă duc să verific personal căldura din şcoli, dar cu toate că am făcut acest lucru, tot mai aud că mai sunt probleme în anumite locuri. Înţeleg dacă se întâmplă să fie anumite defecţiuni, se poate întâmpla, găsim soluţii, remediem problemele, dar nu accept ca centralele să fie funcţionale şi să nu fie respectat orarul de furnizare a căldurii', a declarat, luni, Vasile Pavăl. El a precizat că reprezentanţii primăriei vor continua să verifice personal dacă în şcolile din oraş este căldură suficientă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel