Vaslui: Controale ale poliţiştilor rutieri la microbuzele şcolare din judeţ

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Vaslui au efectuat, joi, o acţiune de control la un mijloc de transport pentru elevi din comuna Poieneşti, ocazie cu care au fost verificate documentele privind starea tehnică a vehiculului şi au fost transmise o serie de recomandări conducătorului auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, acţiunea face parte dintr-o serie de verificări la toate microbuzele şcolare din judeţul Vaslui.

"În contextul debutului noului an şcolar, poliţiştii rutieri desfăşoară o activitate de instruire şi verificare la nivel judeţean, la microbuzele şcolare care transportă elevii către şi de la unităţile de învăţământ. Cu ocazia acestei acţiuni se verifică permisele de conducere, inspecţiile tehnice periodice şi asigurările de răspundere civilă auto. Acţiunea este în plină desfăşurare, iar până în acest moment nu au fost sesizate nereguli. Până la începutul anului şcolar toate mijloacele de transport vor fi verificate, iar unde vor fi constatate deficienţe, vor fi dispuse măsuri reparatorii", a declarat Bogdan Gheorghiţă.

El a precizat că acţiunile de prevenire ale IPJ vor continua, urmând ca şi după începerea anului şcolar poliţiştii să desfăşoare activităţi specifice în vederea asigurării unui climat de siguranţă în traficul rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel