Vaslui. Angajată a DGASPC, agresată de mama care dădea alcool copiilor

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

O salariată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a fost agresată de o femeie din comuna Fereşti, ai căror copii au fost scoşi din familie, în urmă cu trei luni.

Incidentul s-a petrecut, marţi, când a avut loc un termen în procesul privind înlocuirea măsurii plasamentului în regim de urgenţă cu plasament de tip simplu, salariata DGASPC, care reprezenta instituţia în proces, fiind agresată chiar în plină stradă, lângă Tribunalul Vaslui, după finalizarea procesului. 'Este un caz fără precedent ca un salariat al instituţiei noastre să fie agresat în plină stradă. Considerăm că şi mama acestor copii are nevoie de sprijin de specialitate. Cu privire la agresiunea respectivă, am sesizat organele competente şi aşteptăm să fie luate măsurile legale', a declarat miercuri, pentru Agerpres, directorul general al DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ştefănică.

Dosar penal pentru agresiune

Pe numele femeii care a fost acuzată de agresiune s-a deschis dosar penal. 'Ne-am sesizat cu privire la un incident petrecut în cursul zilei de marţi. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. În acest caz, a fost declinată competenţa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Doi copii în vârstă de 5 ani, respectiv 7 ani, au fost scoşi din familie în regim de urgenţă, în luna iulie, pe baza unei ordonanţe preşedinţiale, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vedea cum mama le dădea micuţilor să bea alcool, în Autogara Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel