Vasilescu și Laufer, respinși de Iohannis. Cristoiu: A folosit-o să arate că...

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat decizia Președintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer la conducerea Ministerului Transporturilor, respectiv Ministerul Dezvoltării Regionale.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Ion Cristoiu consideră că Președintele României a făcut acest lucru doar de imagine.

Klaus Iohannis a simțit nevoia de a face cu ochiul străzii, Facebook-ului și luptătorilor anti-PSD din presă. A luat vedeta Olguța Vasilescu, care este o vedetă și un lider PSD bătăios și a folosit-o să arate minorității electoratului său că el nu e chiar așa, că nu a făcut ca la Ecaterina Andronescu.

Cel mai grav e faptul că domnul Klaus Iohannis continuă să parieze pe puciști. Eșecul cu Ecaterina Andronescu, din surse știu că niște șmecheri care se duc pe la președinte, îi spuseseră că o prezentaseră pe doamna Ecaterina Andronescu înainte de a fi desemnată minsitru ca aducătoare de vreo 10-15 parlamentari. Dimineața, luni, domnul Dragnea a făcut mișcarea, iar seara, domnul Klaus Iohannis a fost într-o mare cumpănă.

Jocul cu Paul Stănescu care e pucist și care va rămâne acolo, arată că nu a înțeles nimic și este și o lovitură dată puciștilor pentru că niciun membru al electoratului nu va accepta ca Președintele Iohannis să dicteze în PSD., a declarat Ion Cristoiu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel