Vasile Varga a dezamorsat o bombă. Predoiu, întrebat despre întâlnirile cu ambasadorul SUA

Cătălin Predoiu a fost întrebat de deputatul Vasile Varga despre întâlnirile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA, în timpul audierilor pentru funcția de ministru al Justiției.

"Pentru că am auzit nişte discuţii, înainte de a intra în sală, pe holul Comisiei noastre, şi pentru a dezamorsa, cred, întrebarea pe care v-ar fi pus-o altcineva, o să v-o pun tocmai eu, de la PNL. Aţi avut mai multe întâlniri individuale cu noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman. Câte asemenea întâlniri aţi avut, unde şi ce aţi discutat? V-am pus eu această întrebare pentru că întrebarea urma să v-o pună altcineva de la alte formaţiuni politice", a spus Vasile Varga.

"Întâlnirile nu au fost deloc individuale"

"Foarte rapid. Întâlnirile nu au fost deloc individuale. Au fost în prezenţa unor delegaţii şi de-o parte şi de alta. Au avut loc două la Ministerul Justiţiei, două la Ambasadă. La Ministerul Justiţiei, de fiecare dată, am discutat despre pregătirea profesională a magistraţilor. Pe scurt, ni s-a oferit sprijin pentru orice tip de pregătire profesională a procurorilor în materie de combatere a corupţiei şi a traficului de persoane. Iar la Ambasadă nu a fost practic o întâlnire. Am lansat împreună un astfel de program pilot de pregătire a unor experţi în citirea şi decodarea declaraţiilor martorilor, corelarea lor etc. cu experţi americani. În general, ni s-a oferit sprijinul pentru toate aceste forme de pregătire profesională", a răspuns Predoiu.

Vezi și: Șerban Nicolae, CEARTĂ cu Alina Gorghiu, la audierea lui Cătălin Predoiu

Predoiu, informații despre anticipate: Sunt multe buletine de vot îngrămădite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel