Șeicaru nu va mai apărea pe micile ecrane: Și-au bătut joc de mine

Vasile-Șeicaru
Vasile-Șeicaru

Vasile Șeicaru nu mai vrea să apară niciodată pe micile ecrane. Artistul se plânge că au fost prezentatori TV care și-au bătut joc atât de el, cât și de cântecele sale.

Vasile Şeicaru nu va mai merge la televiziuni decât dacă va avea un contract foarte ferm, semnat înainte. Cântărețul a luat această decizie după ce a avut parte de o experienţă neplăcută la TVR 2, despre care a povestit pe blogul său personal.

"Protest!

Să-mi fie învăţătură de minte! Nu am de gând să mă mai duc niciodată, în orice condiţii, la vreo televiziune! O să mă duc cu contract ferm, să nu-şi mai bată nimeni joc de mine şi de cântecele mele, sau să scornească aiurea nu ştiu ce lucruri din viaţa şi activitatea mea. Am un site, www.seicaru.ro, făcut bine, unde sunt toate amănutele legate de viaţa mea, scrise  acolo atât de clar! Trebuia doar puţină atenţie!

Toată lumea ştie că sunt gălăţean şi că n-am nici o legătură cu Prahova! Pentru mine contează lucrurile astea!

Şi apoi, e a nu ştiu cîta oară când realizatorii îşi trag genericul de final peste mine, peste cîntecele mele, şi-mi taie pînă la final, cîntecul la jumătate! Însă ca la emisiunea realizată de Diana Pascal la TVR2, pe data de 3 ianuarie, nimeni n-a făcut ! Dacă aş putea să protestez altfel,  aş face-o, dar nu-mi vine, mai degrabă mi-e silă! Eu în ultima vreme nu mă prea omor după TV, şi asta se ştie! Mă duc foarte rar! De acum înainte nu voi mai călca pe acolo oricum şi în orice condiţii! Vom face un contract clar, la obiect, şi dacă nu se va respecta, îi voi da în judecată! Pe mine nu mă interesează preferinţele muzicale sau personale ale realizatorilor, dar consider că unii artişti care cântă de zeci de ani în ţara asta, au nevoie de mai multă atenţie din partea lor atunci când sunt chemaţi la câte-o emisiune….şi aia din an în Paşte!

Astă vară, la o altă emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii că vin cu o singură condiţie: dacă o să cânt două piese! Mi s-a promis că două cântece va cînta de fapt toată lumea! Zis şi făcut, numai că până la sfîrşit,  mie şi lui Marius Baţu ne-a fost tăiat câte un cîntec!

Eu ştiu că nu pot fi iubit de toată lumea, dar dacă nu ești de acord cu mine, cu cântecele mele, dacă nu mă agreezi, nu mă chema! Dar dacă tot mă chemi, respectă-mă! Consider că la emisiunea “Iubiri pe o coardă de chitară”, realizatorii s-au comportat oribil cu mine!....şi  zău că nu meritam", a scris Vasile Șeicaru pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel