Vasile Ioana, după operația Ecaterinei, fiica preotului Nicolae Dima: Minunea aceasta e o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu

Vasile Ioana
Vasile Ioana

Vasile Ioana a transmis un mesaj după operația grea prin care a trecut Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima.

„Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate!

Multumim echipei de medici în frunte cu domnul Adrian Iliescu, un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian, Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!”, a fost mesajul transmis de Vasile Ioana.

VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ:

Totul a început cu o durere de cap. Acum 11 zile, Ecaterina, în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă

Acum 11 zile scriam că o durere puternică de cap i-a schimbat viața fetiței părintelui Nicolae Dima. Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare. Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator. Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină.

Ieri a fost ziua cea mare: în jurul orei 10.00, Ecaterina a intrat în operație. Dacă până acum, medicii erau rezervați și credeau că doar Dumnezeu o mai poate salva, acum ei erau bucuroși că Ecaterina răspundea la tratament și era în stare bună pentru operație.

Vasile Ioana a spus că cine vrea să doneze sânge pentru Ecaterina Dima de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni este bine să o facă.

„Toată țara s-a rugat pentru Ecaterina. Am fost uimit să văd oameni la Ierusalim care mi-au spus: „suntem români din Londra și ne rugăm pentru Ecaterina. Suntem români din Franța și ne rugăm pentru Ecaterina. Suntem din Italia și ne rugăm pentru Ecaterina”. Este incredibil. Orice om cu care m-am întâlnit, de zece zile încoace, știe de Ecaterina și se roagă pentru ea. N-am mai văzut niciodată un așa mare val de simpatie, de emoție și de dragoste și de rugăciune cu durere. Copila aceasta a stors lacrimi din inimile românilor, ceea ce este minunat. Câtă rugăciune a generat! Este un val de trăire duhovnicească în ultimele zece zile. Acest val este adus de suferința copilei”, a mai zis Vasile Ioana. VEZI MAI MULTE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel