Vasile Dâncu, despre strategia Elenei Udrea: A făcut o declarație interesantă

Sociologul Vasile Dâncu apreciază că declarația Elenei Udrea despre cum trebuie să voteze electoratul PMP în turul II este "ideologic corectă". El spune că Udrea a părut că vrea să direcționeze alegătorii spre Klaus Iohannis, dar a făcut-o fără convingere.

"Această declarație a fost interesantă, o declarație ideologic corectă, spunând că nimeni nu este proprietarul voturilor, că electoratul domniei sale este inteligent și poate hotărî singur. Foarte bună declarația, din punct de vedere politic. Pe de altă parte, s-a văzut că încearcă mai degrabă să-și conserve imaginea de candidat de dreapta, dar mi s-a părut că ar vrea să dea voturile spre Ponta sau că nu ar vrea să-i servească lui Iohannis în totalitate voturile. Spunând însă anti-Ponta, spunând că este electorat de dreapta și că s-a luptat întotdeauna pănă acum împotriva lui Ponta este clar că este o direcționare spre Klaus Iohannis. Doar că este o expresie puțin mai ciudată în stil bucureștean dâmbovițenesc", a declarat Vasile Dâncu, vineri seară, la Digi 24.

Președintele PMP, Elena Udrea, a transmis electoratului Partidului Mișcarea Populară că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale ar trebui să voteze "anti-Ponta". Într-o conferință de presă susținută vineri, la sediul partidului, Udrea i-a atacat pe ambii candidați, insistând însă că PMP are "cel mai anti-PSD electorat".

Elena Udrea: Votul electoratului PMP în turul II trebuie să fie anti-Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel