Elena Udrea: Votul electoratului PMP în turul II trebuie să fie anti-Ponta

Președintele PMP, Elena Udrea, a transmis electoratului Partidului Mișcarea Populară că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale ar trebui să voteze "anti-Ponta". Într-o conferință de presă susținută vineri, la sediul partidului, Udrea i-a atacat pe ambii candidați, insistând însă că PMP are "cel mai anti-PSD electorat".

Elena Udrea și-a început conferința de presă prin a le face scurte portrete celor doi candidați, Klaus Iohannis și Victor Ponta:

Despre Ponta: "Au ajuns în turul doi, Victor Ponta, care reprezintă baronii locali, un politician ce nu are respect pentru statul de drept, care fiind în fruntea guvernului a demonstat că nu poate guverna România astfel încât românii să aibă un trai decent".

Despre Iohannis: "A intrat candidatul ACL, despre care am spus din primul tur că a riscat soarta Dreptei în aceste alegeri acceptând să participe la o competiție dși nu are statutul clarificat, un candidat ce a fugit de confruntarea cu mine și care are o atitudine duplicitară față de statul de drept".

În opinia Elenei Udrea, în turul I nu a existat o luptă între Ponta și Iohannis, "ci mai degrabă acolo a fost un tandem". "Bătălia a fost ca Elena Udrea să nu câștige locul 3, pentru ca electoratul PMP să conteze cât mai puțin în turul II", a spus Udrea.

Udrea: Electoratul PMP va face diferența

Liderul PMP a subliniat că cei aproape 500.000 de oameni care au votat Elena Udrea în turul II "vor face diferența în finala din 16 noiembrie".

Ea a adăugat că nu negociază voturi și l-a taxat pe Iohannis pentru că nu s-a arătat dispus să discute cu celelalte tabere politice. "De altfel, cred că este arogant să spui că nu discuți cu nimeni, că nu ai nevoie de electoratul celorlalți candidați", a afirmat Udrea.

La sfârșitul conferinței de presă, Elena Udrea a insistat că votul electoratului nu trebuie să meargă spre Ponta. Răspunzând unei întrebări, ea a precizat că nu este "adepta răului cel mai mic".

"PMP s-a născut ca un partid anti-USL. PMP este cel mai activ partid de opoziție la PSD, a fost partidul care a dus cea mai dură luptă cu Ponta, de aceea electoratul PMP este cel mai anti-Ponta electorat. Ca o ironie, este mai anti-PSD chiar decât electoratul ACL (...)

Le cunosc orientarea, cunosc motivele pentru care vin să voteze de aceea le spun că votul de duminică trebuie să fie anti-Ponta", a declarat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel