Vasile Blaga: O radiem pe Monica Macovei, dacă nu-și dădea demisia

Aflat miercuri la Mamaia, liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat că dacă nu și-ar fi dat demisia din partid Monica Macovei ar fi fost radiată, conform statutului.

"Eu nu mă bucur de demisia nimănui din partid, dar Monica Macovei nu avea altceva de făcut, după ce s-a înscris în cursa electorală, căci altfel o radiam noi, conform statutului partidului. Nu regret nimic din sprijinul pe care i l-am acordat în permanență Monicăi Macovei, dimpotrivă, dar nu pot să fiu de acord cu anumite gesturi aluzive.

Citește și: Victor Ponta, despre Klaus Iohannis și Vasile Blaga: Păcală și Tândală

Dacă ar fi dorit să se înscrie în cursa electorală putea să o facă întâi în cursa internă din partid, alături de Falcă, Predoiu, și dacă se califica putea să meargă mai departe să-și revendice locul de candidat la prezidențiale, în fața lui Iohannis, prin mecanismul pe care-l stabilisem în comun cu PNL. Dar, nu a făcut-o și acțiuni de genul 'mie mi se cuvine' nu țin și nu le pot susține niciodată", a afirmat Vasile Blaga.

Monica Macovei și-a anunțat, marți, demisia din partid și a susținut că reacția sa vine în urma acțiunilor democrat-liberalilor și a deciziei de a-l susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel