Vasile Blaga, despre denunțul lui Darius Vâlcov: E o minciună sfruntată

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat într-o intervenție telefonică  că, fiind într-o situație delicată, poate că Darius Vălcov a declarat ceea ce se spune în rechizitoriul procurorilor.

"Vreau să vă spun că nu am avut niciodată cu domnul Darius Vâlcov niciun fel de discuții despre vreun contract, nu despre cele cu Tehnologica Radion, și nu am intervenit niciodată în favoarea firmei la domnul primar Vâlcov sau la altcineva. Astfel de discuții nu am avut niciodată la sediul partidului  PDL cu nimeni, nu numai cu domnul Darius Vâlcov. Nu am intervenit niciodată în atribuirea vreunui contract.

Citește și: Numele lui Vasile Blaga, în dosarul lui Darius Vâlcov

Nu am fost contactat de procurori, dar dacă voi fi voi răspunde, dar nu văd vreun motiv pentru care ași avea vreo implicație în acest dosar. Nu am niciuna și nu am intervenit niciodată în favoarea unei firme", a declarat Vasile Blaga.  

Despre afirmațiile lui Vâlcov, Blaga nu știe de ce acesta a făcut declarațiile. "Cred că orice om aflat într-o situație delicată încearcă să mai salveze din problemele pe care le are, dar este o minciună sfruntată și nu am intervenit absolut niciodată în favoarea vreunei firme. 

"Darius Vâlcov minte și acest lucru este foarte grav. Vreau să văd rechizitoriul și  o să discut cu avocații pentru o plângere în acest sens", a mai declarat Vasile Blaga la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel