Vasile Blaga, acord cu Ludovic Orban: Tehnocrați în PNL pentru un viitor Guvern

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, și prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, au vorbit despre proiectul PNL pentru un nou Guvern. 

"Nu am discutat nicio variantă de guvern până acum. Deocamdată avem un obiectiv clar: pregătirea programului de guvernare, care va fi supus dezbaterii organizațiilor și pe urmă dezbaterii publice. Atât. Nici tehnocrați, nici netehnocrați. PNL, marele PNL, are oameni pentru orice minister, dar nu am discutat despre oameni. Nu suntem în situația aceasta", a precizat Vasile Blaga înainte de ședința comisiei paritare de unificare în noul PNL, potrivit Agerpres

Mugur Ciuvică: E ridicol din partea Opoziției. Un ghiveci mult prea complicat

Întrebat dacă exclude varianta cooptării unor tehnocrați într-un viitor Guvern PNL, Vasile Blaga a spus că și-ar dori ca "foarte mulți tehnocrați să se înscrie în PNL în perioada următoare".

Ludovic Orban, prim-vicepreședinte al PNL, a vorbit despre cooptarea unor tehnocrați. "Evident că acolo unde nu avem niște candidați la funcția de ministru din interiorul PNL care să satisfacă exigențele vom apela la specialiști care nu sunt neapărat membri ai PNL. (...) Asta mai durează, deocamdată avem alte probleme și obiective. În primul rând este elaborarea programului de guvernare până-n data de 28 februarie (...) Nu vă apucați de guverne de pe acum. Nici noi nu facem încă guverne", a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel