Vasile Avram, acuzat într-un nou dosar pentru fals în înscrisuri, alături de doi dintre avocaţii săi

vasile_avram
vasile_avram

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost pus sub învinuire, miercuri, într-un nou dosar în care este acuzat alături de doi dintre avocaţii săi, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv instigare la această faptă şi favorizarea infractorului.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a declarat pentru Mediafax că cei doi avocaţi ai lui Vasile Avram, Adrian Penciu şi Alexandru Şerban, ultimul fost procuror anticorupţie, au fost convocaţi miercuri la sediul DNA, unde au fost audiaţi mai multe ore de către anchetatori, ulterior fiind puşi sub învinuire pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi favorizarea infractorului.

Cei doi avocaţi au primit interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile, urmând să fie anchetaţi de procurorii anticorupţie alături de clientul lor, Vasile Avram, a precizat Livia Săplăcan.

Acest nou dosar pe numele lui Vasile Avram a fost deschis în urma anchetei făcute în cazul presupusei mite de la Târgu Mureş primite de fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de la omul de afaceri Ioan Sorin Ţerbea.

Potrivit Liviei Săplăcan, faptele de care sunt acuzaţi Vasile Avram şi cei doi avocaţi ai săi s-au petrecut după începerea urmăririi penale în dosarul privind mita.

În ce priveşte o eventuală nouă măsură preventivă impusă lui Vasile Avram, Livia Săplăcan nu a putut face precizări.

Citeşte şi:

Transportul Lui Vasile Avram cu elicopterul închiriat de Ţerbea, un folos necuvenit. Vezi motivarea procurorilor Cine este Sorin Ţerbea, sponsorul principal al primarului Dorin Florea, omul care a stârnit cutremurul din arbitraj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel