Vărul Regelui Mihai a MURIT. Familia Regală: A fost o personalitate discretă

Principesa Margareta și Regele Mihai
Principesa Margareta și Regele Mihai

Custodele Coroanei deplânge moartea celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I.

E vorba despre Paul Brandram, despre care Casa Regală spune că a fost "o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie".

"Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram. Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie. Majestatea Sa şi Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanţe soţiei celui dispărut, dna Katherine Brandram. Dumnezeul să-l odihnească în pace!", informează site-ul romaniaregala.ro.

Potrivit sursei citate, fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mama Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

"Majestatea Sa Margareta şi surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta şi Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătuşa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florenţa, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana şi întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanţele împreună cu Principesa Ecaterina şi fiul ei, Paul", mai informează romaniaregala.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel