Varujan Vosganian a plâns în plenul Senatului

Senatorul Varujan Vosganian a plâns, joi, în plenul Senatului. 

Procurorul general Tiberiu Nițu a trimis Senatului cererea DIICOT de încuviințare a începerii urmăririi penale față de Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare, în dosarul Romgaz.

Înainte ca senatorii să voteze în cazul său, după ce au aprobat solicitarea procurorului general al PÎCCJ, Tiberiu Nițu, de încuviințare a începerii urmăririi penale față de fostul ministru al Economiei, senatorul Ion Ariton, cu 77 de voturi "pentru" și 52 de voturi "împotrivă", Varujan Vosganian a plâns în plen, potrivit Antena 3. 

Miercuri, Varujan Vosganian a declarat: "Vă mărturisesc, sunt şocat. În cadrul comisiei mi-am întrebat colegii din Comisia juridică dacă au găsit elemente noi. Unul dintre colegi mi-a răspuns că a citit cu mare atenţie referatele şi e niciun element nou. Jur pe sfânta cruce. (...) Eu nu vreau să fiu comediant într-un spectacol mediatic într-un scenariu pe care nu ştiu cine îl scrie (...) Până cineva nu-mi spune ce este nou, consider că ceea ce se face cu mine nu este justiţie, ci vânătoare". 

Varujan Vosganian: Senatorii să jure cu mâna pe Biblie că...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel