Vârstnicul bătut în Brașov, gest FABULOS pentru tinerii agresori

Vârstnicul snopit în bătaie de doi tineri într-un pasaj din Brașov le-a dat o lecție pe care agresorii nu o vor putea înțelege niciodată.

Deși l-au călcat în picioare și l-au lăsat practic fără suflare, omul i-a iertat pe agresori.

Printre lacrimi, lecția pe care bătrânul snopit în bătaie le-a dat-o agresorilor te lasă fără cuvinte. Deși e-n scaun cu rotile, din cauza coloanei fracturate, bărbatul în vârstă de 70 de ani spune că-i iartă. O poate face, probabil, și pentru că nu-și mai amintește multe. Mărturie a violenței cumplite stau însă imaginile surprinse în seara atacului.

Nimic nu justifică un asemenea comportament

Paznicul de la pasaj a fost cel care l-a salvat pe bărbat din mâinile bătăușilor. La poliție, cei doi ar fi spus că erau prea beți ca să realizeze că erau la un pas să ucidă. Deocamdată, motivul scandalului e neclar, pentru că între declarațiile celor trei există diferențe. Dar orice ar fi nimic nu justifică un asmenea comportament Se pare că victima lucra pentru unul dintre agresori, iar totul ar fi izbucnit după ce el și-ar fi cerut banii.

[citeste si]

Bărbatul este din Focșani, iar în Brașov muncea cu ziua, ca să-și întrețină fiul bolnav, de-acasă. Deocamdată, el va mai rămâne cel puțin două săptămâni internat în spital. Agresorii săi sunt în arest preventiv, pentru loviri și alte violențe, informează Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel