Vârstnicii hoți de bijuterii au fost identificați. Cetățenii au acționat înaintea Poliției / VIDEO

Vârstnicii hoți de bijuterii au fost identificați. Cetățenii au acționat înaintea Poliției  /  Sursă foto: Captură Youtube
Vârstnicii hoți de bijuterii au fost identificați. Cetățenii au acționat înaintea Poliției / Sursă foto: Captură Youtube

Cei doi vârstnici care furau bijuterii din magazine au fost identificați de cetățenii din Bacău.

Cazul celor doi vârstnici care fură bijuterii de aur din magazine a stârnit reacții și din partea altor victime din județul Bacău. Proprietarii magazinelor de bijuterii din Bacău și Onești ar fi identificat înaintea poliției numele și adresa celor doi soți, puși pe căpătuială prin furt.

Culmea este că, Poliția Bacău, se plâng păgubiții, nu face nimic de aproape patru luni, deși oamenii le-au pus în brațe atât dovezile cât și identitatea hoților. Citind în ziarul Vremea Nouă de Vaslui faptul că cei doi soți și-au extins aria de operare și au ajuns cu furtul și în județul Vaslui, păgubiții din Bacău au trimis filmările de pe camerele de supraveghere, precum și dovezile găsite de ei. 

Cei doi șmecheri, surprinși de camerele de supraveghere dintr-un magazin de bijuterii din Bârlad cum fură cu o abilitate ieșită din comun un lanț gros din aur (vezi AICI), au fost “deconspirați” de doi păgubiți din județul Bacău, unde se pare că și locuiesc. Proprietarii magazinelor din Bacău de unde au furat bijuterii în valoare de aproape 10.000 de lei, s-au unit într-un fel de club al “detectivilor” și au decis să-i găsească singuri pe hoți! Citind în cotidianul Vremea Nouă despre faptele celor doi vârstnici certați cu legea, au trimis la redacția VremeaNouă o descriere amănunțită a furturilor din magazinele lor de bijuterii. Cei doi protagoniști ai “cuplului de aur” sunt C. Veta și D.Viorel și locuiesc în municipiul Bacău.

Din informațiile obținute de pe rețelele de socializare, cei doi vârstnici au avut următorul traseu:   12.12.2020 – au furat din magazinul Sorelly din Bacău. Pe  21.01.2021 – au încercat să fure dintr-un magazin din Vaslui, însă vânzătoarea i-a văzut și le-a cerut lanțul înapoi. În aceeași zi, pe 21.01.2021 au furat dintr-un magazin situat în Palas Mall, din Iași. Pe 23.01.2021 – au furat dintr-un magazin din Onești, județul  Bacău, iar pe 05 .02.2021 – au furat din magazinul din Bârlad. Rugăm IPJ Vaslui, în special polițiștii din Bârlad să întrerupă „munca” celor doi moșnegi nelegiuiți, care cu un tupeu de nedescris fură în văzul lumii, îi mint și își bat joc de polițiști, precizează Vremea Nouă.

Imagini de la furturile comise de cei doi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel