Vânzarea resurselor României. Elena Cristian: Am informații. Se discută acest scenariu

Elena Cristian, redactor-șef DC Business, a vorbit despre închiderea minelor și a dezvăluit ce se pregătește în ceea ce privește vânzarea resurselor României.

George Simion (AUR), reproșuri către Guvern: România, o ţară bogată cu populație săracă

"Reproşăm faptul că se închide mina de uraniu, care este foarte profitabilă, de la Crucea, din Suceava şi mai reproşăm că, la Băiţa, în Bihor, nu se dă licență de exploatare companiei româneşti care are, printre acţionari, şi statul român, când alte companii străine au acces şi exploatează acolo la Băiţa. (...) România este, astăzi, o ţară bogată cu populație săracă. (...) Combinatele de la Reșița, de la Hunedoara, de la Câmpia Turzii au fost distruse de asa-ziși investitori strategici. (...) Vânzarea Moldomin s-a făcut astăzi", a spus George Simion, în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel, la Antena 3.

"Am informații. Urmează o bună parte a resurselor de sare. Există acest scenariu"

"La punctele spuse de domnul Simion aș mai adăuga o discuţie transparentă despre închiderea minelor, despre ceea ce se va întâmpla în acea zonă, o discuţie transparentă despre intenţia de a vinde anumite resurse - eu am informaţii că urmează o bună parte a resurselor de sare. Se discută în acest moment şi există acest scenariu. Guvernul poate să ia nişte decizii, poate să facă în aşa fel încât să nu vândă pe doi lei resursele importante ale României.

În momentul în care nu se discută nici într-un fel despre aceste lucruri, întrebi care este scenariul pentru pentru închiderea minelor. Urmează închiderea minelor, nu există niciun scenariu. Şi-au asumat că vor face asta. Ce se va întâmpla în perioada următoare? Vrem să se discute despre asta şi vrem să vedem decizii clare. Discursul politic este discurs politic. Știm că noi spunem că afară plouă și că politicienii ne pot spune că e soare, pentru că e soare la dânșii, dar lucrurile ar trebui sa stea cu totul altfel", a spus Elena Cristian, în aceeași emisiune.

Vezi și: Elena Cristian, pariu cu pensiile speciale: Eram luaţi la rost şi făcuţi în toate felurile

 Elena Cristian, întrebare către Florin Cîţu în scandalul gunoiului de la Sectorul 1. "La Guvern se ridică gunoiul?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel