Elena Cristian, întrebare către Florin Cîţu în scandalul gunoiului de la Sectorul 1. "La Guvern se ridică gunoiul?"

Facebook Florin Citu
Facebook Florin Citu

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, lansează o întrebare cheie către premierul Florin Cîţu, în scandalul gunoiului din Sectorul 1. 

"Eu cred că ceea ce întâmplă acum în Sectorul 1 este o premieră mondială. Nu aduc în discuţie conflictul comercial, interesele financiare etc. Aduc în discuţie doar responsabilitatea unui primar, care-şi bate joc de votanţi şi de toţi cei care locuiesc aici, dar mai ales, care nu este capabil să găsească o soluţie. De aia vrei să fii primar: să rezolvi probleme, să faci ceva pentru comunitate. Iar USR-PLUS taceeee. La fel şi PNL (mai puțin Organizația sector 1) ...și culmea, la fel și PSD...

Eu locuiesc şi în Sectorul 1 și mai c-aş duce gunoiul la porțile “discreților” din politică. Apropo, domnule Cîţu, la Guvern se ridică gunoiul? #cebataiedejoc", a scris Elena Cristian pe Facebook.

Robert Turcescu, ultimatum pentru Clotilde Armand 

"Eu spun de luni bune că nu am văzut o catastrofă mai mare la o primărie de Sector ca dna Clotilde Armand şi la o primărie generală ca dl Nicuşor Dan. Sunt înjurat de toţi susţinătorii USR-PLUS că nu înţeleg războiul extraordinar dus de dna Armand cu mafia gunoaielor. Ba da, domnilor, îl înţeleg. Să îl ducă în instanţă, cu DNA, cu anchete, cu procurori, cu ce vrea, dar mie să îmi ridice gunoiul. Că eu sunt plătitor de taxe şi impozite. Aud că vrea să schimbe operatorul de salubritate. Să îl schimbe cu cine vrea domnia sa. Cu firma soţului, dacă vrea, nu mă interesează. M-au îndemnat să sun la Poliţia Locală, eu am crezut că vin poliţiştii să îmi ridice gunoiul. Dacă doamna Clotilde Armand a scris pe Facebook să sun la Poliţia Locală dacă nu mi se ridică gunoiul, eu am sunat. Operatorul 106 mi-a răspuns şi mi-a zis că nu îmi ridică ei gunoiul. A scris dna Clotilde Armand pe Facebook, că ei aşa comunică, că dacă în 24 de ore ăştia de la Romprest nu ridică gunoiul, ea reziliază contractul şi intră un alt operator în pâine. 

Eu anunţ public următorul lucru. Pubela e plină, are acum peste 70-80 de kilograme de gunoi. Am îndesat cât am putut, am cărat pe unde am mai găsit câte un coş de gunoi liber în sector. Vă dau cuvântul de onoare, am şi poze, mi-am fotografiat pubela. Dacă până sâmbătă dimineaţă la ora 9:00, dna Clotilde Armand, cu operatorii cui vrea domnia sa, cu voluntarii de la Patrula Civică USR, dna Armand însăşi, nu ridică gunoiul, eu pornesc cu pubela într-un marş prin oraş. Jumătate din pubelă o vărs pe treptele de la Romprest, cu cealaltă jumătate merg pe Bulevardul Mihalache până la primăria Sectorului 1 şi o vărs. Îmi asum, să fiu amendat, înjurat! Dar sunt plătitor de taxe şi impozite. Dna Armand, când a candidat, nu a spus: cetăţeni ai Sectorului 1, dacă mă votaţi, voi declanşa un război cu Romprest şi s-ar putea să dureze şase luni - un an şi s-ar putea să aveţi probleme cu gunoiul", a declarat Robert Turcescu la România TV.

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy