Vanghelie cere revocarea controlului judiciar. Motivul? O "tuse"

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie cere în instanţă revocarea controlului judiciar pe care îl are în dosarul în care este judecat pentru luare de mită. Acesta spune că trebuie să meargă la tratament în străinătate, întrucât suferă de "tuse".  

"Am de 15 ani probleme de sănătate. Vedeţi tusea asta? Este pe fond de stres, un reflux alimentar. Am fost la mai mulţi specialişti din Italia. Înţeleg că lucrurile au evoluat. (...) După ce te duci un pic la arest, îţi dai seama că de fapt libertatea şi sănătatea sunt cele mai importante. Poate greutăţile în viaţă ne aduc cu picioarele pe pământ. Oriunde aş merge să mă tratez, chiar şi în România, dar ştiu lucrurile din România. Ne ducem şi noi acum uşor către Italia sau Norvegia", le-a spus Vanghelie jurnaliştilor, înainte de a intra în sala de judecată la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit Agerpres.

Vanghelie a spus ironic că el este "un mare pericol public", motiv pentru care a trebuit să stea în arest preventiv. "Vă rog să staţi la depărtare de mine că o să aveţi o mare problemă. De doi ani de zile sunt un mare pericol public. A trebuit să fac arest şi, dintr-o dată, noi românii am devenit un pericol public", a declarat Vanghelie.

Procesul în care fostul primar cere ridicarea controlului judiciar s-a amânat însă, deoarece avocatul lui Vanghelie este în concediu, termenul următor fiind stabilit pe 1 septembrie, conform sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel