Vanessa Paradis, la primul interviu după despărțirea de Johnny Deep

vanessa
vanessa

Refuzând să dezvăluie prea multe din relația cu cel care i-a fost alături în ultimii 14 ani de viață, actrița și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis a vorbit în premieră, într-un interviu acordat recent publicației Elle, despre despărţirea de actorul Johnny Depp.

Vanessa Paradis a acordat recent un prim interviu după despărțirea de Johnny Deep din luna iunie a acestui an și după o perioadă lungă de timp în care a pus pe primul plan familia în detrimentul carierei.

Nedorind a dezvălui amănunte din ultimii 14 ani alături de Johnny Deep, actrița, a reușit să ocolească cu multă dibăcie subiectele de culise ale despărțirii și a punctat în special teme precum iubirea, relația de cuplu sau fericirea.

"Nu am o reţetă universal valabilă pentru fericire, dar cred că, dacă ai dorinţa, atunci ai «motorul» fericirii. Nu trebuie să te simţi obligat sau forţat sau să te repeţi la infinit", a declarat Vanessa Paradis, citată de accesshollywood.com, preluat de Mediafax.ro.

"De exemplu, urăsc să aud că cineva spune: «trebuie să munceşti din greu dacă trăieşti într-un cuplu». Eu nu cred asta, trebuie să îţi doreşti să te afli în acel cuplu. Iar eu îmi doresc să mă aflu exact unde mă aflu în acest moment", a adăugat artista franceză.

Mamă a doi copii, Lily-Rose, născută în 1999 și Jack, născut în 2002, Vanessa a dorit să păstreze tăcerea în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Johnny Deep, și să puncteze mai mult cel mai recent film în care a jucat, "Cornouaille", precum și albumele sale de muzică, considerând că chiar dacă ei sunt artiști, viața lor privată nu ar trebui să fie ca o carte deschisă pentru toți ceilalți.

"Nu vreau să vorbesc despre el. Cine zice că artiştii trebuie să îşi vândă sufletul, să dezvăluie toate lucrurile despre ei? Datoria mea este să promovez acest film, să îmi promovez albumele, dar vă puteţi imagina ce părere am despre oamenii care fac bani din durerea altora. Ceea ce ni s-a întâmplat ne priveşte doar pe noi doi", a spus Vanessa Paradis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel