Valverde, precizare despre Messi: Nu ne vom cere scuze

Messi
Messi

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a declarat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, că este o şansă faptul că echipa sa îl are pe Lionel Messi, însă nu îşi va cere scuze pentru acest lucru. 

"Messi a ieşit mereu în evidenţă în astfel de meciuri şi ştiam că în momentele importante şi decisive va juca întotdeauna foarte bine. Iar când reuşeşte astfel de evoluţii, Leo este de neoprit.... Nu ne vom cere scuze pentru că Messi joacă la Barca, este o şansă să îl aveam alături de noi", a declarat Valverde la finalul meciului câştigat cu 3-0 de FC Barcelona în faţa englezilor de a Manchester United, marţi seara, pe stadionul Camp Nou. 

Valverde: "Am fost foarte motivaţi"


"Am fost foarte motivaţi pentru acest sfert de finală, nu voi nega acest lucru, pentru că a trecut mult timp de când echipa noastră nu s-a mai aflat în semifinalele Ligii Campionilor şi pentru că am suferit o înfrângere dureroasă anul trecut (la Roma)", a adăugat tehnicianul spaniol. În privinţa viitoarei adversare, FC Liverpool sau FC Porto, Valverde nu are nicio preferinţă: "Am văzut că dacă ai cinci minute rele, în Liga Campionilor, acest lucru îţi poate complica viaţa". 

FC Barcelona s-a impus cu 3-0 în faţa lui Manchester United prin golurile marcate de Lionel Messi (16, 20), al doilea cu concursul portarului David De Gea, şi de Philippe Coutinho (61). Catalanii au câştigat şi meciul tur, disputat în Anglia (scor 1-0). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel