Valiză suspectă pe strada Ion Câmpineanu. Marian Ceauşescu - LIVE de la faţa locului

Marian Ceaușescu / Foto captură Facebook
Marian Ceaușescu / Foto captură Facebook

Un bagaj suspect a fost identificat în Bucureşti. 

Update: Serviciul Român de Informații (SRI) anunță că un colet care se află pe o stradă centrală din Capitală este verificat de pirotehniștii SRI, fiind declarat drept „suspect”. Alarma s-a dovedit a fi falsă, iar circulația a fost reluată, conform reprezentaților instituției.

Protestatarul Marian Ceauşescu transmite live pe Facebook acţiunea forţelor de intervenţie după ce a fost identificat un bagaj suspect în Bucureşti. Potrivit lui Ceauşescu, ar fi vorba despre o valiză. Echipajele de la SRI - Brigada antitero au sosit la faţa locului pentru a ridica valiza respectivă.  Marian Ceauşescu a transmis în direct intervenţia, explicând şi ce se întâmplă acolo. "Totul este bine când se termină cu bine", a spus Ceauşescu după ce bagajul suspect a fost ridicat.

Ce a transmis SRI

Serviciul Român de Informații (SRI) anunță că un colet care se află pe o stradă centrală din Capitală este verificat de pirotehniștii SRI, fiind declarat drept „suspect”. „Avem o alertă cu un colet suspect pe Strada Ion Câmpineanu”, anunță, vineri, oficialii SRI. Conform sursei citate, Poliția și echipa pirotehnică a SRI se află acolo și sunt demarate procedurile specifice în astfel de situații.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel