Valiza care l-a însoțit pe Vladimir Putin, mult mai mică decât ”servieta nucleară”. Ce reprezintă cu adevărat. Este folosită de toate serviciile de protecție și pază din lume

Vladimir Putin a fost la înmormântarea politicianului Vladimir Jirinovski. A fost însoțit de o valiză ce a stârnit imediat indignare și curiozitate, precum și scenarii. 

Președintele rus, Vladimir Putin, ar fi fost însoțit, la funeraliile politicianului Vladimir Jirinovski, de valiza nucleară, conform Daily Mail. Liderul rus a fost însoțit de un bărbat din serviciul de protecție care transporta servieta capabilă să lanseze un atac nuclear de la distanță, în timpul ceremoniei pentru ultranaționalistul Vladimir Jirinovski, scrie presa britanică. 

Citește mai mult aici: Valiza NUCLEARĂ, accesoriul lui Putin la înmormântarea lui Vladimir Jirinovski (VIDEO)

Dar totuși, imaginile prezentate chiar de Kremlin cu valiza nucleară nu par să coincidă cu mica valiză neagră purtată de cel care-l însoțește pe Vladimir Putin pentru protecția sa. 

Ceea ce se vede în imaginile care circulă în toată lumea ca fiind servieta nucleară a lui Vladimir Putin nu ar fi altceva decât o ”ballistic briefcase” - o geantă de mâna extensibilă cu rol de protecţie balistică, remarcă redactorii DefenseRomania. 

Conform informațiilor din trust citate, acest tip de geanta balistică este folosită de mai toate serviciile de protecţie şi pază din întreaga lume în protejarea şefilor de stat sau a demnitarilor, inclusiv SPP-ul având aşa ceva în dotare.

Cât despre ”servieta nucleară” aceasta este mult mai voluminoasă, iar cel mai important aspect: servieta nucleară îl însoţeşte pe preşedinte (cum este şi în cazul SUA) în afara ţării sau când face o deplasare mai îndelungată în ţară.

În cazul de faţă, Vladimir Putin a fost la funeraliile lui Vladimir Jirinovski care au avut loc în Sala Coloanelor din Casa Unirii din Moscova, clădire aflată la câteva străzi de Kremlin.

AȘA ARATĂ VALIZA care l-a ÎNSOȚIT pe PUTIN

AȘA ARATĂ VALIZA NUCLEARĂ

AȘA ARATĂ VALIZA BALISTICĂ

Bineînțeles, gestul de a afișa respectiva servietă poate fi încercarea de a transmite un semnal, de intimidare poate. Imaginile nu sunt foarte clare și un lucru știm sigur: nici rudele lui Jirinovski nu știu ce fel de servietă a fost, pentru că toți cei prezenți au fost scoși din încăpere pentru a-i permite accesul președintelui rus. 

Mort de COVID, după opt doze de vaccin

Înmormântarea de astăzi la Moscova a avut loc pentru politicianul Vladimir Jirinovski, care a murit din cauza COVID-19. Bărbatul de 75 de ani se lăudase că a primit opt doze de vaccin anti-COVID din august 2020 și până la momentul decesului.

Vladimir Jirinovski a fost internat la spital ”grav bolnav” din cauza virusului,  la șase săptămâni după ce a prezis aproape exact data la care Vladimir Putin va invada Ucraina.

Jirinovski a fondat Partidul Liberal Democrat al Rusiei, un nume care a dezmințit opiniile sale xenofobe, în 1991, când Uniunea Sovietică se destrămase, iar grupul a devenit primul partid de opoziție recunoscut oficial din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel