Validare alegeri SUA. Scandal pe voturile electorale din Pennsylvania. ”Să le fie RUȘINE!”

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Continuă procesul de validare a alegerilor locale din SUA. Camera tocmai și-a încheiat dezbaterea cu privire la o obiecție privind voturile electorale din Pennsylvania pentru președintele ales Joe Biden.

Doi membri ai Camerei s-au confruntat din cauza unor remarci ale altor membri, scrie CNN. Totul a început când Morgan Griffith, un republican din Virginia, a obiectat la ceea ce a spus democratul din Pennsylvania, Conor Lamb, în timpul dezbaterii Colegiului Electoral.

”S-a făcut destul astăzi aici pentru a încerca să fie lăsat acest Congres fără demnitatea sa și acești obiectanți nu mai trebuie s-o facă. Știm că atacul de astăzi, care nu s-a materializat de nicăieri, a fost inspirat de minciuni, aceleași minciuni pe care le auziți în această cameră. Membrilor care repetă acele minciuni ar trebui să le fie rușine de ei, constituenților lor ar trebui să le fie rușine cu ei” a spus Conor Lamb. 

Republicanii Andy Harris și Collin Allred au strigat unul către celălalt: ”Stai JOS!/ Nu, TU stai jos!”. Amândoi s-au confruntat apoi pe culoar. Potrivit lui Kristin Wilson de la CNN, care se afla în Cameră, situația s-a consumat destul de repede, dar tensiunile au fost mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel