Valeriu Zgonea, despre "Operațiunea Zidul" de la Parlament

 Roger Waters și Valeriu Zgonea într-o acțiunede  dărâmare în  mod simbolic a zidului Palatului Parlamentului din Piața Constituției
Roger Waters și Valeriu Zgonea într-o acțiunede dărâmare în mod simbolic a zidului Palatului Parlamentului din Piața Constituției

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susține în continuare dărâmarea zidului din jurul Parlamentului și redarea cetățenilor a zonei aferente.

Valeriu Zgonea spune că rămâne la "ideea pe care a spus-o și o repet, chiar dacă supă anumiți oameni,  că acea suprafață de 4,5 hectare din fața Parlamentului, pe celebrul bulevard de pe vremea comunismului Victoria Socialismului", trebuie să fie redat cetățenilor.

Proiectul trebuie început în paterneriat cu primăria, cu Guvernul României, astfel încât acolo să putem face o zonă verde care să poată fi vizitată de către români.

Citește și: Zgonea: Casa Poporului aparține unei persoane fizice. Se cer daune pentru ultimii ani 

Partea de comportament a cetățeanului față de Parlament este și această chestiune pe care o are omul subconștiental; foarte multe ziduri într-o clădire mare. Oamenii aceia de ce se feresc de noi?

Ideea este să găsești o soluție  astfel încât acea zonă de 4,5 hectare să fie vizitată. În România, imaginea Parlamentului, o construcție plătită timp de 30 de ani de către românii, nu aparține statului român. În prezent,  imaginea Parlamentului României aparține unei persoane fizice și moștenitorilor sâi, pentru că statul român are o problemă pe care nu a rezolvat-o de foarte mult timp", a declarat Valeriu Zgonea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel