Valeriu Zgonea, atac la Ponta, Plumb și Dragnea. Cere congres extraordinar pentru alegerea unui nou lider al PSD

Valeriu Zgonea exprimă, într-un interviu acordat AP, necesitatea reformării Partidului Social-Democrat, cerând organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formaţiunii, în contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta.

"Suntem într-o situaţie de criză..., cu preşedintele partidului pus sub acuzare şi cu vicepreşedintele condamnat" pentru corupţie, afirmă Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press.

"Sistemul din România aminteşte de mentalitatea comunistoidă, lucru care ne afectează credibilitatea. Trebuie să schimbăm mentalitatea..., acest lucru ne este cerut de noua generaţie. Din păcate, partidele din opoziţie sunt şi mai puţin reformate", afirmă Zgonea.

Citește și: Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

"Este nevoie de o reformă profundă în PSD după ce șeful partidului și premierul Victor Ponta a fost acuzat de corupție. În plus, și adjunctul său, Liviu Dragnea, a fost condamnat.", le-a spus Zgonea.

„Suntem într-o situaţie de criză, cu un lider cercetat şi un altul condamnat" pentru fapte de corupţie, a spus Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat Associated Press. Totodată, el a susţinut că partidul de la guvernare are nevoie de „reforme profunde" şi trebuie să organizeze rapid un congres pentru alegerea unui nou preşedinte. Numele lui Valeriu Zgonea a fost vehiculat, în ultimele zile, drept posibilă variantă pentru şefia PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel