Valeriu Pănoiu: Ne avem, ca întotdeauna, doar pe noi și pe Dumnezeu

Valeriu Pănoiu, astrolog, numerolog și formator, a transmis un mesaj referitor la Sărbătorile Pascale și modul în care se separă Lumina de întuneric, în această perioadă, dar și despre frică.

"Este atât de evident că Paștele separă Lumina de întuneric! Vedem cum oamenii se împart în două categorii: cei ce trăiesc în frică și cei ce nu trăiesc în frică. FRICA este limita, despărțitorul, ultima frontieră. Răul devine mai rău prin frica ce ne învrăjbește, dar și binele devine mai bun.

"Ne avem doar pe noi și pe Dumnezeu"

Mă rog doar ca Lumina să alunge frica unui număr cât mai mare de oameni! Cei ce nu suntem de partea fricii suntem atât de puțini (sub 20%, ar fi bune niște măsurători radiestezice pe tema asta, eu nu le-am făcut) încât nu putem influența cursul lucrurilor.

Putem doar să ne vedem de treabă și să rămânem deasupra acestui uragan dezlănțuit și bine controlat. Este și motivul pentru care m-am abținut de la alte comentarii pe marginea situației generale. Ne avem, ca întotdeauna, doar pe noi și pe Dumnezeu", a scris Valeriu Pănoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel