Valer Dorneanu: Site-ul CCR a fost spart. O să ne adresăm penal!

Valer Dorneanu a declarat, joi, că, vinerea treacută, site-ul CCR a fost „virusat, spart”.

„Vineri site-ul CCR a fost virusat, spart. Noi de vineri am închis pagina noastră de internet. Regretăm acest episod. Se întâmplă și la case mai mari, s-a întâmplat deseori. Vreau să fac precizarea că efectele nu puteau fi decât cel mult de virusare, de comunicare a unor știri false, pentru că în rest baza noastră de date, nu erau decât baze de date pe care le cunosc întreaga societate. Am decis oprirea site-ului. Va trebui, din păcate, să reconstruim site-ul și nu este un lucru foarte simplu. Împreună și cu consultarea serviciilor specializate SRI, STS, care ne-au asigurat până acum mentenanța acestuia, vom găsi modalitatea de a reconstrui pagina în cel mai scurt timp și să o realimentăm cu toate datele necesare", a declarat, joi, Valer Dorneanu.

„Până atunci, deciziile noastre sunt comunicate în Monitorul Oficial, noi am vorbit cu cei de la Monitorul Oficial să publice cu prioritate toate deciziile pe care încă nu le-au publicat, iar comunicarea cu societatea civilă va fi realizată direct prin site-urile de comunicare în masă care au relații cu noi și noi le vom furniza toate datele necesare. Regretăm acest episod, nu a fost vina noastră", a mai spus acesta.

„Ne adresăm penal”

„O să ne adresăm și din punct de vedere penal și din punct de vedere tehnic autorităților compentente să facă cercetările necesare iar noi vom face demersurile pentru reconstruirea site-ului", a mai declarat Dorneanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel