Primul scandal după venirea lui Tănase. Valentin Nicolau, dat afară din TVR: Mai au ca opțiune să mă împuște

stelian-tanase
stelian-tanase

TVR se confruntă cu primul scandal de la venirea lui Stelian Tănase în fruntea televiziunii. Valentin Nicolau a fost eliminat din viitoarea conducere a TVR prin schimbarea legii.

Potrivit inpolitics.ro, Comitetul Director a decis modificarea regulamentului privind alegerea reprezentanților salariaților în Consiliul de Administrație. Noutatea constă în introducerea obligativității ca respectivii reprezentanți, doi la număr, potrivit legii 41/1994, să fie angajați ai TVR. Cum Nicolau nu este angajat al TVR, el nu va mai putea participa la concursul prin care salariații urmează să își desemneze, în lunile următoare, noii reprezentanți în CA. Valentin Nicolau: "Mai au ca opțiune să mă împuște!” O primă reacție a lui Valentin Nicolau, care fusese vehiculat printre numele preferate de PSD pentru conducerea TVR, anterior desemnării lui Stelian Tănase, a venit pe contul său de Facebook: „Chiar sunt în stare de orice numai să nu le mai încurc jocurile. Un sistem mafiot. Mai au ca opțiune să mă împuște!”. ”Acum ceva timp vă spuneam că se pregătește o astfel de blocare, astăzi s-a împlinit cu susținerea lui Stelian Tănase și complicitatea membrilor CD”, a mai spus Nicolau. Stelian Tănase a fost validat de Parlament pentru șefia TVR cu 405 voturi “pentru” și două “împotrivă”. El a fost votat în unanimitate și în Comisiile de Cultură.

Stelian Tănase a fost propunerea PNL pentru preluarea conducerii interimare a TVR. Primul propus a fost Rareș Bogdan. Votul pentru acesta a fost boicotat de PSD. Nici validarea lui Stelian Tănase nu a fost una fără incidente. PDL-ul a părăsit plenul. Un singur deputat al PDL a rămas în sală. În plen, au fost prezenți 407 parlamentari, dintre care doi au votat “împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel