Valentin Gvinda, noul director general al TAROM

TAROM
TAROM

Noul director general Tarom numit astăzi de către Consiliul de Administrație în locul Mădălinei Mezei este Gvinda Valentin pilot pensionar şi angajat al Tarom ca şi comandant de detașament la ATR.

Mădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom. Consiliul de Administraţie al companiei l-a numit pe pilotul Valentin Gvinda în funcţia de director. Ministrul demis al Transporturilor Răzvan Cuc a declarat în repetate rânduri că este nemulţumit de managementul Tarom, transmite Mediafax.

"Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere", a spus acesta pe 26 august. În 19 septembrie,Tarom a notificat sindicatele că urmează să restructureze peste 300 de locuri de muncă segementul administrativ.

Răzvan Cuc a declarat anterior, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi aferente direcţiilor de achiziţii, economică şi comercială vor fi restructurate de către consiliul de administraţie, iar acestea doar pentru început, întrucât din cei 470 de angajaţi ai departamentelor tehnice, mulţi nu lucrează la întregul lor potenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel