Valentin Butnaru, asociat cu Marian Mohan, traficant de droguri

Valentin Butnaru, gazda „Observatorului” de dimineață de la Antena 1, l-a cooptat în urmă cu șapte ani, în firma sa, pe Marian Mohan, traficant de droguri.

Conform documentelor de la Registrul Comerţului, în 2007, prezentatorul TV s-a asociat în firma Foreign Accountancy Solutions SRL cu Marian Mohan, ocazie cu care acesta a devenit atât asociat majoritar al firmei, cât şi administratorul acesteia, scrie „Libertatea”.

Patru ani mai târziu, Mohan înfiinţează firma de transport Elzurom Aginvest SRL, paravan prin care, au arătat procurorii DIICOT, românul, fost ofiţer de Securitate, a început să facă trafic de droguri extrem de periculoase, beneficiarii acestora fiind membrii unei celule mafiote din Calabria, Italia.

Nefiind asociată cu Mohan şi în cea de-a doua firmă, vedeta Antenei 1 nu a fost pusă sub acuzare. Mohan însă e arestat preventiv pentru 30 de zile. Contactat de „Libertatea”, Valentin Butnaru a explicat că l-a cunoscut pe Marian Mohan printr-un prieten de familie.

Citește și: Bianca Nae (Antena 3) a născut-FOTO

„Am încercat să fac cu el câteva afaceri în domeniul imobiliar, în care lucram pe vremea aceea, dar lucrurile nu au mers. Omul a auzit că mama are o firmă (n.r. - firma, aflată acum în insolvenţă, nu e pe numele mamei prezentatorului, ci chiar pe al lui) care nu produce şi s-a oferit să o preia. Am avut încredere în el pentru că ajunsese la noi recomandat, aşa că mama i-a dat toate documentele societăţii. De atunci, nu mai ştiu nimic de el. De 5 ani nu am vorbit şi nici nu m-am întâlnit cu Mohan. În toată această perioadă, eu şi mama mea nu am primit dividende de la firma cesionată şi niciun fel de alt beneficiu financiar”, spune Butnaru.

„Când am auzit că a fost arestat pentru trafic de droguri în slujba mafiei, am fost şocat. Ştiam că a lucrat la Securitate. Niciodată nu a lăsat în vreun fel să se înţeleagă că ar fi în stare de aşa ceva”, a adăugat ştiristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel