EXCLUSIV  Vâlcu, surprins de bucureșteni: Nu se poate așa ceva! Mai are dreptate și Nicușor Dan...

Nicușor Dan și apa caldă
Nicușor Dan și apa caldă

Gata! S-au dus ploile, a venit canicula, iar bucureștenii încă au pretenții de capitală europeană și așteptări de la Nicușor Dan...

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu tare despre așteptarea bucureștenilor privind apa caldă.

”Bucureștii ăștia... băi, ce oameni! Se plâng că nu au apă caldă... Păi acum, când a venit căldura, mai vreți și apă caldă de la Nicușor Dan?! Uite că primarul te ajută să te răcorești! Îți dă apă rece. Este ca și cum iarna te-ai plânge că merg caloriferele... Pe cuvânt, nu se poate așa ceva! Mai are dreptate și Nicușor Dan să-și lase părul lung când vede atâta ingratitudine...”, a zis ironic jurnalistul Val Vâlcu.

Toată țara, sub Cod Galben și Cod Portocaliu de CANICULĂ. Temperaturi de 37 de grade și nopți tropicale

Cod Galben de caniculă în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare

Astăzi, în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare, este Cod Galben de caniculă și disconfort termic. 

”În cursul zilei de marți (22 iunie) în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere. În vestul și sud-vestul teritoriului și izolat în rest indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi și local îl va depăși ușor. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 34 și 37 de grade, iar minimele nocturne nu vor coborî sub 19...20 de grade.” anunță ANM. 

Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată

Astăzi, în intervalul 12:00 - 22:00, în zonele de munte, Oltenia, Dobrogea, local Moldova, Muntenia și sud-vestul Transilvaniei, este Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată: ”În intervalul menționat, în zonele de munte, în Oltenia, Dobrogea, local în Moldova, Muntenia și sud-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25....40 l/mp.”

COD GALBEN de furtuni în Constanța și Tulcea

De astăzi, 22 iunie, de la ora 22:00, până miercuri, 23 iunie, la ora 10:00, este Cod Galben în județele Contanța și Tulcea, de instabilitate atmosferică temporar accentuată: ”În cursul nopții de marți spre miercuri (22/23 iunie) în județele Constanța și Tulcea instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. Vor fi ploi torențiale și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși 25....35 l/mp și izolat 50 l/mp.” Vedeți aici toate datele despre vremea din orele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel