EXCLUSIV  Vâlcu: Rușine, Ilie Năstase! Felicitări, Poliția Română!

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat critic atitudinea lui Ilie Năstase, după ce Poliția Rutieră l-a depistat la volan, în trafic, sub influența băuturilor alcoolice. 

”În momentul în care te urci băut la volan, fugi de la locul unde te-a oprit Poliția, despre ce vorbim? Vorbim de 2.000 de morți anual pe șosele, zeci de mii de oameni cu invalidități, copii care fac recuperare, după ce au fost izbiți de mașini, de șmecheri care-și fac propria lege pe șosele, taie banda continuă, circulă cu viteză mare, beau înainte să urce la volan, vorbim despre oameni care sfidează Poliția. Deci: Felicitări pentru Poliția România! Rușine pentru Ilie Năstase și pentru cei care-l apără! 

Repet, vorbim despre 2.000 de morți pe an pe șoselele din România. Să vii apoi să spui: știi, n-avem condiții. Bun, și dacă n-ai condiții, e aglomerat, sunt mașini parcate pe șosea, trebuie să te urci beat la volan, trebuie să mergi cu viteză? Aceste scuze precum `dați-ne autostrăzi și apoi respectăm legea` sunt aberante. 

Ce să mai spunem? Acesta este exemplul pe care-l dă Ilie Năstase? E bine pentru el că l-a încătușat poliția, poate făcea un accident, poate intra cu mașina într-un copac sau călca pe cineva, deci a făcut foarte bine că l-a oprit poliția. Ar trebui să nu uităm că e general al Armatei Române, umblă cu uniformă de paradă. Pe terenul de tenis era o pată de culoare, compensa cu jocul spectaculos, cu victoriile, dar trebuie să dai exemplu de caracter, nu de golănii și șmecherii. 

Ce să mai discuți? Te-a prins băut la volan, miroseai a alcool, te-au găsit cu 0,55, să stai acum să găsești nod în papură că l-a încătușat și apoi l-a testat. Păi dacă avea 0,55, duhnea!

Ce diferență e între beizadelele care fac dezastru pe drumurile publice, șmecherii de la volan, de care toți ne plângem și Ilie Năstase? Să felicităm Poliția că nu se lasă intimidată.

Ilie Năstase ar fi trebuit să dea dovadă de caracter.” este comentariul jurnalistului Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel