Urmărește emisiunea live


Vâlcov: Susținea ”ce nenorocire e asta pentru România”. Lucrurile stau altfel

Vâlcov
Vâlcov

Darius Vâlcov a făcut declarații de ultimă oră la Antena 3.

„A fost, acum câteva zile, ședința de Guvern la Alba Iulia. Au fost cinci știri extrem de importante. S-au mărit de cinci ori veniturile pentru veteranii de război, s-a înființat Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA, s-a înființat contul Junior Centenar, s-a adoptat memorandum între Guvern și patronatele din construcții și s-a adoptat un acord între Guvern și sindicatele din învățământ", a spus Darius Vâlcov, duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu.

„Japonezii fac de 40 de ani acest lucru și le merge foarte bine"

„Un moderator susținea cum părinții vor fi obligați să pună câte 1200 lei pentru fiecare tânăr, iar statul va pune 600 lei, și ce nenorocire e asta pentru România. Când, de fapt, lucrurile sunt altfel. Orice părinte care dorește va putea să vireze bani într-un cont pentru copilul său. Dacă va vira 1200 de lei, statul va depune o primă de 600 lei anual, iar în plus va plăti o dobândă de 3 la sută, banii nefiind impozabili. Este cel mai bun produs bancar care poate să existe într-o țară. Japonezii fac de 40 de ani acest lucru și le merge foarte bine", a mai spus Darius Vâlcov.

Amintim că ședința Guvernului României din 29 noiembrie a avut loc la Alba Iulia, în Sala Unirii. La începutul ședinței a fost intonat Imnul României și a fost difuzat filmul de prezentare a României la sărbătorirea Centenarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel