Fondurile de pensii, acţiuni la RCS&RDS. Vâlcov, atac dur: ASF trebuie să intervină

Darius Vâlcov a vorbit la emisiunea lui Victor Ciutacu despre mafia din energie.

Darius Vâlcov, omul din spatele programului de guvernare al PSD, a dat exemplul RCS&RDS, compania care a intrat recent și pe piața de energie din România.

„Avem mari probleme cu mafia din energie. Ne amenință și ne șantajează că ne pun cătușele. Dacă nu nouă, familiilor. Ei sunt cei care ne fac pe noi penali, noi ne luptăm cu acești mafioți.

Atac dur la adresa companiei RCS&RDS

Darius Vâlcov, consilier al premierului, a declarat că şase din cele şapte fonduri de pensii private care operează în România  au cumpărat "acțiuni la RDS în condițiile în care într-un an de zile acțiunile au scăzut cu 25%, adică azi compania nu mai valorează patru miliarde, valorează trei. Într-un an trendul este să se ducă cu încă 25% în cap, în condițiile în care astăzi compania are 1,2 miliarde de euro datorii", a declarat Darius Vâlcov, în cadrul unei emisiuni la România TV.

"ASF trebuie să intervină pentru că atunci când te listezi la bursă vii cu un prospect și spui 'cumpărați acțiuni la Digi că acțiunea e cu 10% mai mult', iar într-un an tu ești cu 25% mai puțin, nu te dezvolți, îți faci mai multe datorii, să știi că în acel moment se cheamă în SUA fraudă, iar această fraudă trebuie verificată. Luni pe bursă poate oricine să verifice de ce o companie care are tehnologia învechită pentru că suntem amândoi conștiență că în 3-4 ani nu se va mai trage cabluri în România și nicăieri în lume, azi avem alte tehnologii", a afirmat Darius Vâlcov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel